Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Digital design (UI/UX)

Skreddersydde løsninger som konverterer og får deg til å skinne

Laptop mockup som viser GF team sin nettside

Nettsider som fanger oppmerksomheten

Vår tilnærming er å designe nettsider som ikke bare er estetisk tiltalende, men også funksjonelle og enkle å navigere. Fra førsteinntrykket til interaksjonen, jobber vi hardt for å skape nettsider som reflekterer din merkevare og engasjerer besøkende.

Laptop mockup som viser eksempel på nettbutikk

Nettbutikker som konverterer

For å lykkes online er det avgjørende å ha en nettbutikk som ikke bare ser bra ut, men også driver konverteringer. Hos Lumeno fokuserer vi på å optimalisere brukeropplevelsen for å øke salget og bygge lojale kunder.

Laptop mockup som viser eksempel på systemdesign

Systemer som forenkler

Effektive digitale systemer er ryggraden i enhver virksomhet. Vi designer brukervennlige og skreddersydde systemer som effektiviserer arbeidsprosesser og hjelper deg med å oppnå dine mål.

Laptop mockup som viser eksempel på app-design

Apper som imponerer

Enten det er iOS, Android eller begge deler, designer vi apper som ikke bare ser bra ut, men som også gir enestående brukeropplevelser. Fra konsept til lansering, jobber vi tett med deg og utviklere for å sikre at din app skiller seg ut i den digitale sfæren.

Laptop mockup som viser GF team sin nettsideLaptop mockup som viser eksempel på nettbutikkLaptop mockup som viser eksempel på app-designLaptop mockup som viser eksempel på systemdesign

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter