Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Er Webflow fremtidens markedsføringsverktøy?

Fagartikkel

Få innsikt i hvordan Webflow transformerer webutvikling for markedsførere, slik det fremheves i 'The 2024 State of the Web Report'.

Markedsføringsteam ser på en nettside bygget i Webflow på skjermen
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

I en digital æra hvor førsteinntrykket ofte skjer online, er evnen til å engasjere og konvertere besøkende på nettsiden din kritisk. Ved å bruke 'The 2024 State of the Web Report' som referanse, dykker vi inn i hvordan Webflow møter de vanlige utfordringene markedsførere og bedriftseiere står overfor, og hvordan det bidrar til å forme webutviklingens fremtid.

Nettsider er mer en bare digitale visittkort

Nettsider kan være helt sentrale for hvordan bedrifter bygger merkevare, engasjerer seg med kundene sine og oppnår salg. De er den digitale forlengelsen av et merkevarens personlighet, viktige for å skape kontakt med publikum og essensielle for bedriftens vekst. Men veien til å skape en effektiv nettside er ofte full av utfordringer: Mange markedsførere sliter med langsomme utviklingsprosesser, er avhengige av utviklere utenfra, og må forholde seg til plattformer som ikke gir rom for kreativitet eller fleksibilitet. Slike hindringer kan ikke bare utsette viktige lanseringer og føre til økte kostnader, men også dempe mulighetene for nyskaping og evnen til å tilpasse seg et marked i rask endring.

Innvirkningen av moderne webverktøy

Moderne webverktøy som Webflow endrer spillereglene og kommer med løsninger som møter dagens og fremtidens behov i markedet. Med Webflow får markedsførere muligheten til selv å designe, utvikle og lansere dynamiske nettsider – alt dette uten å måtte skrive en eneste linje med kode. Dette gjør at man kan gå fra idé til ferdig nettside mye raskere enn før. Blant fordelene finner vi:

 • Raskere utviklingstid og lansering
 • Full kontroll over nettstedets design og oppdateringer
 • Gjenbrukbare komponenter som sikrer kvalitet og konsistens
 • SEO-vennlige funksjoner for bedre synlighet
 • Skalerbarhet og sikkerhet

Lurer du fortsatt på hva som gjør Webflow så bra? Ta en titt på vår artikkel hvor vi deler 11 grunner til at vi digger Webflow.

Beviset på Webflows effekt

The 2024 State of the Web Report' presenterer flere inspirerende case-studier som tydelig demonstrerer hvordan Webflow-plattformen har styrket markedsføringsteam. Disse eksemplene viser hvordan teamene har økt sin effektivitet, forbedret sin kreative utfoldelse, og akselerert prosessen fra konsept til ferdig nettside – alt gjennom Webflows intuitive design- og utviklingsverktøy.

Fivetran

 • Utfordring: Fivetran, en leverandør av automatiserte datamigreringsløsninger, ønsket å posisjonere seg som den ledende plattformen for store foretak og innså behovet for en mer kraftfull teknologistabel for å støtte sine vekstmål.
 • Løsning: Etter å ha vurdert ulike plattformer, valgte de Webflow Enterprise for sin fleksibilitet og effektivitet. De klarte å migrere hele nettstedet sitt og bygge 20 nye sider på under tre måneder.
 • Resultat: Med Webflow økte Fivetran sin hastighet til markedet med 98%, noe som frigjorde ressurser for å fokusere på å forbedre sine markedsførings- og webinitiativer.
 • Les hele suksesshistorien til Fivetran her.

Ponce Bank

 • Utfordring: Ponce Bank slet med begrensninger som følge av deres tradisjonelle CMS, noe som resulterte i langsomme oppdateringer og manglende kontroll over nettstedet.
 • Løsning: Ved å bytte til Webflow, reduserte banken tiden for å bygge nye websider fra en måned til 2-3 dager, og noen ganger bare noen få timer.
 • Resultat: Dette gjorde at markedsføringsteamet kunne ta fullt eierskap over merkenarrativet, skape og publisere nye sider og innhold autonomt, og støtte lanseringen og veksten av en digital bank.
 • Les hele suksesshistorien til Ponce Bank her.

Wave

 • Utfordring: Wave, en leverandør av økonomistyringstjenester, ønsket å fornye sitt merke og nettsted for bedre å engasjere deres målgrupper.
 • Løsning: Ved å benytte Webflow, gjennomførte Wave en merkevareoppfriskning og lanserte sitt nye nettsted, noe som resulterte i en forbedring av nettstedets hastighet og bedre SEO-resultater.
 • Resultat: De så en 3x forbedring i nettstedets hastighet, en økning på 4% til 21% i organisk trafikk til nøkkelsider, og en 6% økning i konverteringer fra betalte kampanjelandingssider.
 • Les hele suksesshistorien til Wave her.

NCR

 • Utfordring: NCR, en global teknologileverandør, ønsket å modernisere sitt nettsted og akselerere webutviklingsprosessene for å bedre håndtere økt etterspørsel.
 • Løsning: Med Webflow klarte NCR å redusere tiden til produksjon med 3x ved å forbedre samarbeidet mellom design- og utviklingsteamene og redusere antall gjennomgangssykluser for nye webprosjekter.
 • Resultat: En mer effektiv webutviklingsprosess som fremskyndet lanseringstiden og forbedret teamenes evne til å bygge unike webopplevelser.
 • Les hele suksesshistorien til NCR her.

For dypere innsikt og flere case-studier som viser Webflows transformative effekt, anbefaler vi å sjekke ut The 2024 State of the Web Report basert på en omfattende survey blant 500 markedsføringsledere i USA.

Webflow anerkjent som topp markedsføringsapp av HubSpot

Webflow har nylig blitt anerkjent som HubSpots topp app for markedsførere. Denne utmerkelsen fra en av de fremste aktørene innen inbound marketing underbygger Webflows kapasitet som et essensielt verktøy for moderne markedsføring. HubSpot fremhever spesielt hvordan integrasjonen mellom Webflow og HubSpot effektiviserer markedsførernes arbeid, fra engasjement til konvertering.

Mer om Webflows anerkjennelse kan du lese her.

Lumeno – din Webflow-partner

Klar for å utforske hvordan Webflow kan revolusjonere din digitale tilstedeværelse? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat og eventuell gjennomgang Webflow.

Lumeno er her for å hjelpe deg på hvert trinn av reisen ⭐

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter