Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Design og utvikling skreddersydd for resultater

Våre ekspertiser

Enten du er på jakt etter en nettside som er utenom det vanlige, eller grafikk som får merkevaren din til å skinne, har du kommet til rett sted.

Digital design (UI/UX)

Apper

Systemer

Vi designer interaktive produkter som både engasjerer og konverterer ved å finne den rette balansen mellom brukeropplevelse og branding.

Utvikling av nettsider

SEO

Integrasjoner

Medlemskap

Flerspråkelig

Webflow er ett effektivt utviklingsverktøy hvor det kun er fantasien som setter grenser. Vi digger Webflow, og er sikre på at det kommer du til å gjøre også.

Brand design

Logo

Brandguide

Designsystem

Visuelt innhold

Et gjennomarbeidet brand design er nødvendig om man vil skille seg ut i mengden. Vi skaper strategisk design med personlighet som setter de rette følelsene hos målgruppen.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter