Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Webflow Apps: Avgjørende for fremtiden til plattformen

Fagartikkel

Plattformen for alle som ønsker å lage nettsteder som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer sømløst med andre verktøy og tjenester.

A.I generert illustrasjon av ett nettverk med app ikoner
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Det siste året har Webflow tatt et stort steg fremover ved å åpne muligheten for tredjeparts app-integrasjoner direkte i plattformen. Disse integrasjonene gir brukerne muligheten til å forbedre nettstedene sine med avanserte funksjoner, optimalisere arbeidsflyter og skape virkelig unike digitale opplevelser.

Fremtidsrettede ambisjoner

Webflows misjon er like imponerende som den er ambisiøs - å gi utviklingskrefter til alle. Men de erkjenner også realiteten av at de ikke kan realisere denne visjonen alene. Deres strategi er å engasjere og dra nytte av kunnskapen og ekspertisen til Webflow-samfunnet. Målet? Å forme den kraftigste visuelle utviklingsplattformen gjennom samarbeid.

En mer sømløs opplevelse

Ingen nettsider eksisterer isolert, og derfor har Webflow viet tid og ressurser til å forbedre Apps, som utgjør en sentral del av byggeprosessen for et vellykket nettsted. De siste oppdateringene inkluderer:

  1. Sømløse integrasjoner med dine daglige verktøy: Apps kobler nå med flere av Webflows kjernefunksjoner, inkludert filbehandler, skjemaer og tilpasset kode. Dette muliggjør integrasjoner med verktøyene i din arbeidsflyt, for eksempel CMS, markedsautomatisering og analyseplattformer.
  2. Autorisasjon og tillatelser: En forbedret installasjons- og autorisasjonsflyt gir teamene mulighet til å se og akseptere tillatelser ved installasjon av en App på et nettsted eller arbeidsområde, noe som gir et ekstra lag av kontroll og tillit.
  3. Apps i Webflow Designer: Det er nå mulig å vise og starte Apps direkte i Designeren. Dette gjør det ikke bare enklere enn noensinne å finne og bruke Webflow Apps, men det åpner også for nye måter Apps kan forbedre arbeidsflyten i Designeren, blant annet ved å legge til og redigere elementer som skjemaer, bilder og tekst i sanntid.

Nye Apps i Webflow Marketplace

Over 20 nye Apps fra partnere som HubSpot, Finsweet, Unsplash, Jasper AI, Typeform og flere er tilgjengelige i Webflow Marketplace. Dette gir Webflow-brukere muligheten til å dra nytte av integrasjoner som:

  • HubSpot: En forbedret integrasjon som gir Webflow-kunder mulighet til å integrere og style HubSpot-skjemaer direkte i Designeren, enkelt legge til HubSpot-chatboter og koble HubSpot-ressurser til Webflow-nettstedet.
  • Jasper: Gir muligheten til å inkorporere AI-drevet, merkevaretilpasset innhold på Webflow-nettstedet. Juster lengden på webteksten, tilpass innholdet til merkevarestemmen og tilpass det til forskjellige språk eller målgrupper.
  • Unsplash: Gir direkte tilgang til Unsplashs omfattende bildearkiv fra Webflow Designeren, slik at brukere enkelt kan sette inn estetisk tiltalende bilder i designene sine.
  • Typeform: Forenkler prosessen med å legge til vakre, interaktive skjemaer på Webflow-nettstedet uten behov for utvikler- eller designerressurser.
  • Memberstack: Gir direkte tilgang til Memberstack-funksjonalitet inne i Webflow, slik at brukere enkelt kan legge til sikker og kryptert brukerautentisering på nettstedet ved bruk av Google, Facebook eller e-postpålogging.
  • Make: Koble Webflow sammen med andre datakilder for å overføre og transformere data.

Konklusjon

Webflow fortsetter å forbedre plattformen, og det er tydelig at samarbeidet med Webflow-samfunnet og vektleggingen av å gi skaperne og utviklerne de nødvendige verktøyene vil fortsette å være kjernen i deres visjon om å tilby utviklingskrefter til alle. Vi ser frem til fortsettelsen på denne spennende reisen. 🚀✨

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter