Spesialiserte advokater

Brand design
Nettside
SEO
Oppdragsgiver
Graphiq
Publisert
April 2024
Rolle
Logo, Profil, Nettside
Nettsted
Lexis.no
Se mer informasjon
Mockup av Lexis logo på treskilt

I sammenheng med nyetablering har Lumeno utarbeidet ny profil, logo og nettside for Lexis ― Et advokatfirma som jobber med det de kan best.

Et godt førsteinntrykk som skaper tillit

Et funksjonelt og innbydende nettsted er essensielt for å gi et godt førsteinntrykk og tiltrekke seg de rette kundene. Vårt mål med Lexis’ nye nettsted var å skape en brukervennlig plattform som effektivt formidler firmaets tjenester, filosofi og ekspertise. Nettstedet kombinerer intuitiv navigasjon med et estetisk design for å sikre at besøkende finner den informasjonen de søker, samtidig som de får et positivt førsteinntrykk av firmaet.

Valg av plattform falt naturlig på Webflow, og som en del av leveransen har vi gjort det intuitivt for kunde å kunne oppdatere og endre alt av innhold selv.

Andre caser

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter

Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no