Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Merkevarer som stråler

Lumeno rekvisitta i deres brand

Vi skaper unike merkevarer med personlighet — som bygger tillit og etterlater et varig inntrykk

Strategisk merkevarebygging er mer enn kun en visuelt tiltalende logo.
Gode grunner til å velge oss:
0
1
2
3
4
01
Strategisk tilnærming

Fokus på innsikt

Vi skaper ikke bare logoer; vi utformer omfattende merkeidentiteter som strategisk posisjonerer din bedrift i markedet. Vi ønsker å forstå dine unike verdiforslag og skape design som resonnerer med både bedriften og målgruppen.

02
Hybride designere

Et vidt spekter av tjenester

Vi har en bakgrunn fra tradisjonelt grafisk design og har stor forståelse for kunsten å designe for både analoge og digitale flater. Derfor kan vi tilby alt fra logo-design til et helt merkevareunivers.

03
Kreativ lidenskap

Sikter alltid høyt

Hos oss blir alle prosjekter like høyt prioritert, og fra dag én vil ideer surre i hodene våre frem til leveransen. Vi tror på å skape design som ikke bare ser bra ut, men også effektivt formidler din merkevares historie og verdier, og vil ikke gi oss før du er fornøyd.

04
Samarbeidsorientert

Realisering av kundens visjon

Samarbeid er sentralt i vår prosess. Vi verdsetter dine innspill og innsikter, og inkorporerer dem i designprosessen for å sikre at det endelige resultatet harmonerer med din visjon.

Merkevarer med x-faktor

Å velge oss som din leverandør for merkevarebygging betyr å velge en partner dedikert til å forstå din merkevare til kjernen, oversette den til visuelt overbevisende design, og plassere den strategisk for suksess i din bransje.

Webflow - Vår foretrukne plattform

Hvorfor velge Webflow?:
01

02

03

04

Vi tilbyr blant annet:

Logo

Unik logo som samsvarer med selskapets personlighet og visjon

Profilmanual

Tydelige retningslinjer som styrker merkevaren og sørger for en rød tråd

Markedsføring

Banner-annonser og kampanjer som kommuniserer budskapet ditt tydelig

Utvalgte caser

Se andre tjenester eller start et prosjekt med oss

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innenfor den digitale sfæren.

Ofte stilte spørsmål

Leverer dere tekst, foto og video?

Vi hjelper gjerne med informasjonsarkitekturen for det digitale innholdet, og kan gi forslag til tekster samt opprette et rammeverk som kunden kan fylle med sitt eget innhold. For større prosjekter der vi tar mer ansvar for innholdet, har vi partnere som kan hjelpe med tekst, foto og video.

Om oss

Hvilke bransjer jobber dere med?

Foreløpig har vi ikke spesialisert oss innen en bestemt bransje. Vi er svært fleksible og jobber med alt fra enkeltpersoner og oppstartsbedrifter til større selskaper. Det viktigste for oss er å samarbeide med kunder som verdsetter design, visuell fortelling og gode digitale opplevelser.

Om oss

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter