Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Vi setter søkelyset på din nettside

Data som viser hvor besøkende kommer fra
Person som sitter foran PC med nettsidestatistikk på skjermen
Graf som sammenligner ulike tidsperioder for besøkende

Rangering på søk er ikke tilfeldig — Vi gjør deg synlig på nett gjennom strategisk SEO

Synlig når det gjelder

SEO (search engine optimization) eller søkemotoroptimalisering på godt norsk — er essensielt dersom man ønsker å være synlig på nett. I 2024 er det hard konkurranse om kundene, og SEO kan være utslagsgivende på om man lykkes eller ei.

Som kunde hos Lumeno kan man være trygg på at nettsiden har et solid fundament der SEO er hensyntatt. Dette gjør vi gjennom å optimalisere tekniske aspekter der vi kan, som resulterer i forbedret synlighet og rangering for din nettside.

Gode grunner til å velge oss:
0
1
2
3
4
01
Teknisk SEO

Vi tar ingen snarveier

Dette inkluderer optimalisering av nettstedets hastighet, kode, struktur, universell utforming og indeksering, som bidrar til å sikre en søkemotorvennlig opplevelse for både brukere og søkemotorer.

02
Nøkkelord og Innhold

Kvalitetsinnhold er avgjørende

Sammen utarbeider vi en plan der vi kartlegger strategiske nøkkelord med mål om å treffe din målgruppe i søkeresultatene. Vi er tilhengere av å bruke det siste nye innen teknologi, og benytter aktivt AI-verktøy som OpenAI og Midjourney for å skape innhold som gir deg et fortrinn.

03
Analyse og Rapportering

Data styrer våre beslutninger

Vi overvåker nøye ytelsen til nettsiden din gjennom verktøy som blant annet Google Search Console, GA4, Hotjar og Google Trends. Vi skreddersyr hver leveranse etter behov, og tilbyr blant annet tilgang til live-data og månedlige rapporter der vi ser på forbedringspotensiale sammen.

04
Kontinuerlige Forbedringer

Teknologisk oppdatert

Søkemotoralgoritmene endres kontinuerlig. Derfor holder vi oss oppdatert på det siste nye for å sikre at din nettside forblir synlig og relevant.

Webflow og SEO

Om man kjenner oss, så er det ingen hemmelighet at Webflow er vår foretrukne plattform når det kommer til produksjon av nettsider. Det er utallige grunner til dette, men en av de største er knyttet til SEO. Webflow tilbyr et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å implementere SEO-best practices uten dyp teknisk kunnskap. Det tillater full tilpasning av HTML, CSS og JavaScript for å optimalisere tekniske SEO-aspekter som nettsidehastighet og responsivt design.

Med innebygd hosting og CMS-funksjonalitet kan nettsteder administreres effektivt, og det er enkelt å integrere tredjepartsverktøy som Google Analytics, Google Search Console m.m. for ytterligere SEO-optimalisering.

Webflow - Vår foretrukne plattform

Hvorfor velge Webflow?:
01

02

03

04

Vi tilbyr blant annet:

Google Analytics (GA4)

Live data av all trafikk til nettsiden. Vi implementerer GA4 i alle prosjekter og skreddersyr datainnsamling etter behov.

Google Search Console

Gir innsikt i hvordan nettstedet gjør det i søkeresultatene, og sørger for at alt er teknisk optimalisert.

SEO-audit

Vi tar et dypdykk inn i koden og finner ut hvor det er forbedringspotensiale fra et teknisk perspektiv.

Skreddersydd rapport

Månedlige rapporter der vi gir deg innsikt i den trafikken som betyr noe for din virksomhet.

Markedsføring

Banner-annonser og kampanjer som kommuniserer budskapet ditt tydelig

Utvalgte caser

Se andre tjenester eller start et prosjekt med oss

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innenfor den digitale sfæren.

Ofte stilte spørsmål

Utvikler dere bare med Webflow?

For øyeblikket er vårt hovedfokus Webflow-utvikling, noe som gir oss ekspertise og fokus på en plattform. Vi er likevel åpne for å hjelpe med andre prosjekter, og bidrar gjerne med design uavhengig av plattform.

Teknisk

Leverer dere tekst, foto og video?

Vi hjelper gjerne med informasjonsarkitekturen for det digitale innholdet, og kan gi forslag til tekster samt opprette et rammeverk som kunden kan fylle med sitt eget innhold. For større prosjekter der vi tar mer ansvar for innholdet, har vi partnere som kan hjelpe med tekst, foto og video.

Om oss

Bruker dere AI-verktøy?

Ja, vi bruker AI-verktøy der det gir mening for å øke effektiviteten i arbeidet vårt. Det er en revolusjon vi ønsker å være med på, og vi følger nøye med på de nyeste endringene i markedet.

Vi mener AI-verktøy gir best resultater når de anvendes i sammenheng med ekspertise og solid fagkunnskap. Det er ikke et magisk verktøy som fungerer for alle.

Teknisk

Hvilke bransjer jobber dere med?

Foreløpig har vi ikke spesialisert oss innen en bestemt bransje. Vi er svært fleksible og jobber med alt fra enkeltpersoner og oppstartsbedrifter til større selskaper. Det viktigste for oss er å samarbeide med kunder som verdsetter design, visuell fortelling og gode digitale opplevelser.

Om oss

Hvordan håndterer dere teknisk support?

Vårt mål er å levere en nettside som gir deg full kontroll og fungerer feilfritt, med minimalt behov for support. Men hjelper naturligvis til så fremst det gjelder prosjekter utviklet i Webflow.

Prosess og avtaler

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter