Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Design av ringkonfigurator for Mestergull

Prosjekt

Lumeno har designet LYKKERINGENE-konfiguratoren til Mestergull, en brukervennlig løsning som lar deg skreddersy din perfekte ring med valgfrie detaljer som farge og mønster.

Laptop som viser Lykkeringene-konfiguratoren i en flott moderne stue.
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

I et innovativt skritt mot personlig tilpasning, har Mestergull nylig introdusert LYKKERINGENE-konfiguratoren. Denne innovative løsningen gir kundene muligheten til å designe sine egne unike ringer. I konfiguratoren kan brukerne selv velge og redigere profil, bredde, farge, overflate, mønster, diamanter og gravering. Konfiguratoren kan gjøre drømmen om de perfekte ringene en realitet.

En unik løsning designet av Lumeno

Med oppdrag fra Easyweb, har Lumeno skapt en skreddersydd løsning som fokuserer på detaljrikdom og enestående brukeropplevelse, spesielt på mobil. Målet var å tilby en funksjonell konfigurator som samtidig er intuitiv og reflekterer Mestergulls sterke merkevareidentitet.

Greger Hansen, administrerende direktør i Mestergull, uttrykker sin tilfredshet med løsningen.

I alt vårt arbeide skal det oppleves en sterk forankring i vår merkevareplattform og DNA. Dette er godt ivaretatt i våre applikasjoner utviklet sammen med EasyWeb og teamet der. Når vi så skulle i gang med en stor konfigurator søkte vi hjelp fra Øyvind i Lumeno for å løfte vårt DNA videre inn i ny teknologi. Dette er særdeles godt løst og løsningen er både estetisk på plass og med god navigasjon i et brukervennlig UI. I Mestergull er vi meget fornøyd og har nå bransjens desidert største og mest omfattende løsning. Stor takk til Øyvind og team Lumeno!

En stor takk for tilliten Easyweb - en del av CoreTrek, Greger Hansen og Mestergull.

Prøv konfiguratoren til Mestergull her.

Relevante artikler

No items found.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter