Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Lys opp din online tilstedeværelse

Webflow fargepalett panel
Mockup av Sandefjord Kampsport forside
Webflow CSS innstillinger

Vi kombinerer estetikk, funksjonalitet og ytelse for å skape nettsider som skiller seg ut og driver resultater.

Nettsider fra A til Å

Ønsker du en nettside som ikke bare fanger oppmerksomheten til besøkende, men også leverer en sømløs brukeropplevelse? Vi tilbyr både design og utvikling av ypperste kvalitet.

Gode grunner til å velge oss:
0
1
2
3
4
01
Resultatorientert

Nettsider som konverterer

En nettside skal ikke bare se bra ut, den må også ha en underliggende hensikt. Vi fokuserer på å oppnå konkrete resultater i tråd med dine mål.

02
Kvalitetsbevisst

Kvalitet fra kode til piksel

"Kompromiss" er ikke i vårt vokabular når det kommer til kvalitet. Lumeno garanterer sømløse brukeropplevelser, og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd med leveransen.

03
Kreative

Tenker utenfor boksen

Det finnes nok av trauste nettsider. Vi tør å utfordre normer og skape innovative løsninger som skiller seg ut.

04
Serviceinnstilt

Personlig service

Vi tar eierskap til alt som blir produsert, og kunder kan derfor snakke med oss direkte - uansett hva det måtte gjelde.

Webflow - Vår foretrukne plattform

Siden 2021 har vi vært Webflow Professional Partner. Kort sagt betyr dette at vi er anerkjent av Webflow som erfarne og dyktige fagfolk som kan tilby høykvalitetstjenester knyttet til webdesign, utvikling og optimalisering ved hjelp av Webflow-plattformen.

Webflow - Vår foretrukne plattform

Hvorfor velge Webflow?:
01

Innholdsredigering

Innholdsredigering

Brukervennlig redigering av innhold

"Alle" kan være innholdsprodusent med Webflow. Kunder kan selv redigere tekst, bilder, artikler m.m. uten spesiell teknisk kompetanse. Vi tilbyr opplæring som sørger for at man sparer både tid og penger i årene etter lansering.

Sandefjord kampsport fasade i Webflow editor mode
Webflow Editor mode - CMS item
02

X-faktor

X-faktor

X-faktor

Nettsteder laget i Webflow har en tendens til å ha "det lille ekstra". Det er vanskelig å forklare med ord, men det skyldes ofte en kombinasjon av høy ytelse, fiffige interaksjoner og responsivt design som er skreddersydd alle flater.

Webflow UI
Integrert modul for interaksjoner
03

Synlighet

Synlighet

Skapt for synlighet

Det er ikke nok at en nettside ser fin ut; den må også oppdages. Webflow lar oss enkelt implementere beste praksis for søkemotoroptimalisering, for å sikre at din nettside blir funnet av riktig målgruppe.

Webflow UI
Oversiktlig kontroll over meta-data
04

Vedlikehold

Vedlikehold

Automatisering av vedlikehold

Til sammenligning med konkurrenter så trenger man ikke manuelt oppdatere og vedlikeholde nettstedet. Alt skjer automatisk, og man kan være trygg på at både sikkerhet og oppetid er ivaretatt.

Webflow UI
Automatisk backup av hele nettsiden
Vi tilbyr blant annet:

Skreddersydd design

Utformet for å gjenspeile din unike merkevare og treffe ditt publikum

Utvikling uten kompromiss

Alle våre prosjekter blir bygget med kode der ytelse, brukeropplevelse og universell utforming er ivaretatt.

SEO

Strategisk implementering for forbedret synlighet og rangering i søkemotorer.

Logo

Unik logo som samsvarer med selskapets personlighet og visjon

Utvalgte caser

Se andre tjenester eller start et prosjekt med oss

Vi leverer et bredt spekter av tjenester innenfor den digitale sfæren.

Ofte stilte spørsmål

Hvor er alle referanseprosjektene?

Godt spørsmål! Ettersom vi er nyoppstartet så har vi få referanseprosjekter under “Lumeno-hatten” per dags dato. Vi har dog en rekke kule prosjekter vi har jobbet med tidligere. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å se vårt tidligere arbeid.


Og forresten, du befinner deg allerede på nettsiden vår, den har vi designet og utviklet selv, noe som gir deg en god indikasjon på hva noe av det vi er i stand til.

Om oss

Hva koster tjenestene deres?

Vi streber etter å levere design og nettsider av samme kvalitet som de store byråene i Oslo produserer. Vi prøver å finne et sweet spot mellom byråpriser og frilanspriser.

Prosess og avtaler

Hvor lang tid tar et nettsideprosjekt?

Vanligvis leverer vi en gjennomsnittlig nettside på en måned. Imidlertid kan tidsrammen variere betydelig avhengig av prosjektets kompleksitet og andre faktorer. Hvis det er et hasteprosjekt, er vi villige til å gjennomføre en 'sprint' for å lansere nettsiden så raskt som mulig, potensielt sett på så lite som noen få dager.

Prosess og avtaler

Hvordan kommuniserer dere med kunder under prosjekt?

Vi tilpasser kommunikasjonen etter hva kunden ønsker og trenger. Det er viktig for oss at kunden føler seg inkludert gjennom hele prosjektet. Vi svarer raskt og er alltid klare for å hjelpe. Vi bruker gjerne verktøy som Slack, Notion eller Figma, og inviterer gjerne kundene til å være inkludert i disse flatene om ønskelig.

Om oss

Utvikler dere bare med Webflow?

For øyeblikket er vårt hovedfokus Webflow-utvikling, noe som gir oss ekspertise og fokus på en plattform. Vi er likevel åpne for å hjelpe med andre prosjekter, og bidrar gjerne med design uavhengig av plattform.

Teknisk

Leverer dere tekst, foto og video?

Vi hjelper gjerne med informasjonsarkitekturen for det digitale innholdet, og kan gi forslag til tekster samt opprette et rammeverk som kunden kan fylle med sitt eget innhold. For større prosjekter der vi tar mer ansvar for innholdet, har vi partnere som kan hjelpe med tekst, foto og video.

Om oss

Bruker dere AI-verktøy?

Ja, vi bruker AI-verktøy der det gir mening for å øke effektiviteten i arbeidet vårt. Det er en revolusjon vi ønsker å være med på, og vi følger nøye med på de nyeste endringene i markedet.

Vi mener AI-verktøy gir best resultater når de anvendes i sammenheng med ekspertise og solid fagkunnskap. Det er ikke et magisk verktøy som fungerer for alle.

Teknisk

Hvilke bransjer jobber dere med?

Foreløpig har vi ikke spesialisert oss innen en bestemt bransje. Vi er svært fleksible og jobber med alt fra enkeltpersoner og oppstartsbedrifter til større selskaper. Det viktigste for oss er å samarbeide med kunder som verdsetter design, visuell fortelling og gode digitale opplevelser.

Om oss

Hvordan håndterer dere teknisk support?

Vårt mål er å levere en nettside som gir deg full kontroll og fungerer feilfritt, med minimalt behov for support. Men hjelper naturligvis til så fremst det gjelder prosjekter utviklet i Webflow.

Prosess og avtaler

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter