Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Send oss ditt spørsmål her, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Takk! Ditt spørsmål er nå sendt ✨
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvor er alle referanseprosjektene?

Godt spørsmål! Ettersom vi er nyoppstartet så har vi få referanseprosjekter under “Lumeno-hatten” per dags dato. Vi har dog en rekke kule prosjekter vi har jobbet med tidligere. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å se vårt tidligere arbeid.


Og forresten, du befinner deg allerede på nettsiden vår, den har vi designet og utviklet selv, noe som gir deg en god indikasjon på hva noe av det vi er i stand til.

Om oss

Hva koster tjenestene deres?

Vi streber etter å levere design og nettsider av samme kvalitet som de store byråene i Oslo produserer. Vi prøver å finne et sweet spot mellom byråpriser og frilanspriser.

Prosess og avtaler

Hvor lang tid tar et nettsideprosjekt?

Vanligvis leverer vi en gjennomsnittlig nettside på en måned. Imidlertid kan tidsrammen variere betydelig avhengig av prosjektets kompleksitet og andre faktorer. Hvis det er et hasteprosjekt, er vi villige til å gjennomføre en 'sprint' for å lansere nettsiden så raskt som mulig, potensielt sett på så lite som noen få dager.

Prosess og avtaler

Hvordan kommuniserer dere med kunder under prosjekt?

Vi tilpasser kommunikasjonen etter hva kunden ønsker og trenger. Det er viktig for oss at kunden føler seg inkludert gjennom hele prosjektet. Vi svarer raskt og er alltid klare for å hjelpe. Vi bruker gjerne verktøy som Slack, Notion eller Figma, og inviterer gjerne kundene til å være inkludert i disse flatene om ønskelig.

Om oss

Utvikler dere bare med Webflow?

For øyeblikket er vårt hovedfokus Webflow-utvikling, noe som gir oss ekspertise og fokus på en plattform. Vi er likevel åpne for å hjelpe med andre prosjekter, og bidrar gjerne med design uavhengig av plattform.

Teknisk

Leverer dere tekst, foto og video?

Vi hjelper gjerne med informasjonsarkitekturen for det digitale innholdet, og kan gi forslag til tekster samt opprette et rammeverk som kunden kan fylle med sitt eget innhold. For større prosjekter der vi tar mer ansvar for innholdet, har vi partnere som kan hjelpe med tekst, foto og video.

Om oss

Bruker dere AI-verktøy?

Ja, vi bruker AI-verktøy der det gir mening for å øke effektiviteten i arbeidet vårt. Det er en revolusjon vi ønsker å være med på, og vi følger nøye med på de nyeste endringene i markedet.

Vi mener AI-verktøy gir best resultater når de anvendes i sammenheng med ekspertise og solid fagkunnskap. Det er ikke et magisk verktøy som fungerer for alle.

Teknisk

Hvilke bransjer jobber dere med?

Foreløpig har vi ikke spesialisert oss innen en bestemt bransje. Vi er svært fleksible og jobber med alt fra enkeltpersoner og oppstartsbedrifter til større selskaper. Det viktigste for oss er å samarbeide med kunder som verdsetter design, visuell fortelling og gode digitale opplevelser.

Om oss

Hvor holder dere til?

Selv om vi har kontor på Lilletorget i Stokke, jobber vi med kunder over hele Norge og internasjonalt. Vi er komfortable med remote arbeid.

Om oss

Hvordan håndterer dere teknisk support?

Vårt mål er å levere en nettside som gir deg full kontroll og fungerer feilfritt, med minimalt behov for support. Men hjelper naturligvis til så fremst det gjelder prosjekter utviklet i Webflow.

Prosess og avtaler

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter