Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Webflow CMS: Ta kontrollen over din egen nettside

Fagartikkel

Du administrerer innholdet - Webflow CMS har forandret måten vi nærmer oss webdesign og innholdsadministrasjon.

A.I illustrert bilde av tannhjul i et futuristisk utseende
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Du er produsenten

En av de beste egenskapene ved Webflow CMS er dens evne til å gi designere full kontroll over nettstedets struktur. Dynamiske maler tilpasser seg innholdet, og dette eliminerer behovet for separate layouter for hver side. Denne funksjonaliteten gjør det utrolig enkelt og effektivt for kunder å skape og administrere eget innhold, uten behov for ekstern kompetanse og ekstra kostnader.

Smidig innholdsadministrasjon

Webflow CMS har tatt målet om brukervennlighet på alvor. Den intuitive drag-and-drop-funksjonaliteten gjør innholdsadministrasjon til en sømløs opplevelse. Uansett teknisk kompetansenivå, gir plattformen alle teammedlemmer muligheten til å oppdatere og legge til innhold uten kompleksitet.

Dynamiske innholdsblokker for konsistent design

En kraftig funksjon er muligheten til å opprette dynamiske innholdsblokker. Dette gir designkonsistens på tvers av hele nettstedet ved å tillate gjenbruk av designelementer. Endrer man innholdet i en blokk, blir endringene reflektert automatisk på alle instanser, noe som sparer verdifull tid og sikrer en enhetlig estetikk.

Bygget for skalering

Webflow CMS gjør det enkelt å skalere nettstedet uten å gå på bekostning av kvalitet. Ved å gjøre endringer i én mal, oppdateres automatisk alle sider som bruker den. Dette gjør det enkelt å opprettholde en enhetlig visuell identitet selv når nettstedet vokser.

Optimalisering for sosiale medier og SEO

Videre tilbyr Webflow CMS avanserte verktøy for optimalisering av SEO. Brukere har full kontroll over meta-beskrivelser, URL-strukturer og annen metadata, og kan dermed optimalisere nettstedet og innhold for sosiale medier og søkemotorer.

Konklusjon

Webflow CMS har satt en ny standard for brukervennlighet og designkontroll. Denne plattformen egner seg for alle som ønsker å levere imponerende, dynamiske og profesjonelle nettsteder. Med Webflow CMS er bedriftens nettside sikret for fremtidig vekst, der du selv har kontrollen.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter