Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Utforsk fleksibiliteten med skreddersydd kode i Webflow

Fagartikkel

Hvis du har en spesifikk visjon eller funksjon som ikke er dekket av standardverktøyene, kan du enkelt legge til din egen kode for å oppnå akkurat det du vil

A.I generert illustrasjon av et nettverk lysdioder for å symbolisere teknologi og kretskort
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Webflow har gjort seg kjent som en plattform der designere og utviklere kan skape vakre nettsteder uten å måtte grave dypt i kodebiblioteket. Men hva skjer når du vil gå et skritt lenger og tilpasse nettsiden med skreddersydd kode? Her kommer Webflow "custom code" inn i bildet.

HTML, CSS og Javascript

Webflow gir deg muligheten til å inkludere egendefinert HTML, CSS og JavaScript direkte i designet ditt. Dette betyr at hvis du har en spesifikk visjon eller funksjon som ikke er dekket av standardverktøyene, kan du enkelt legge til din egen kode for å oppnå akkurat det du vil.

Integrering av unike elementer

For de som ønsker å legge til spesielle funksjoner eller elementer på nettstedet sitt, åpner Webflow for muligheten. Enten det er en tilpasset animasjon, interaktivt kart, eller avansert brukeropplevelse, gir muligheten til å integrere skreddersydde kodeløsninger deg full kontroll over hvordan nettstedet ditt fungerer.

Sporing og analyse

Webflow gjør det også enkelt å integrere tredjeparts sporingsskript eller analyseverktøy akkurat der du trenger dem. Enten det er Google Analytics, Tags, Facebook Pixel eller andre sporingssnutter, kan du enkelt legge til dem for å få detaljert innsikt i nettstedets ytelse og brukeratferd.

Optimaliser for Søkemotorer (SEO)

Skreddersydd kode gir deg full frihet til å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer på en måte som passer best for deg. Tilpass meta-beskrivelser, håndter canonical-tags, eller implementer eksterne SEO-verktøy direkte i plattformen.

Les mer om teknisk SEO

For utviklere og designere sammen

Webflow gjør skreddersydd kode tilgjengelig for både erfarne utviklere og designere som ønsker å utforske kodespråket. Dette åpner muligheten for samarbeid på tvers av disipliner, der utviklere og designere kan jobbe sammen for å skape noe unikt og funksjonelt.

Konklusjon

Med Webflows mulighet for skreddersydd kode er friheten din som designer eller utvikler praktisk talt ubegrenset. Dette er en av mange grunner til at vi mener Webflow er plattformen for de som ønsker en nettside utenom det vanlige. Fra avanserte implementeringer til unike interaktive elementer, skaper skreddersydd kode med Webflow en opplevelse som er like unik som ditt selskap.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter