Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

Webflow: Utvikling uten kode

Fagartikkel

Å skape imponerende nettsteder er ikke lenger begrenset til kostbare frontend utviklere.

A.I generert bilde av en iMac med fargede bølger som symboliserer noe visuelt
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Med Webflow kan man bygge visuelt, uten å måtte taste en eneste linje kode. Dette betyr at selv de som ikke snakker flytende HTML, CSS eller Javascript, kan lage nettsider som både ser ut og fungerer som de er skapt av profesjonelle utviklere.

Kostnadseffektiv utvikling

Webflow gir deg et visuelt lerret der du kan utforske din kreative side uten tekniske begrensninger. En av de mest imponerende funksjonene er muligheten til å bygge og redigere hele nettstedet ditt uten å måtte rope på hjelp fra utviklere. Dette gjør det ikke bare raskere å bringe ideene dine til liv, men det gir deg også full kontroll over designet ditt.

Skreddersydde interaksjoner

Webflow tilbyr også et avansert designverktøy for tilpassede interaksjoner og animasjoner. Dette betyr at nettstedet ditt ikke bare ser bra ut, det føles også levende og engasjerende. Du kan virkelig imponere besøkende ved å gi liv til nettstedet ditt uten å måtte styre med koder.

Ta kontroll over innholdet

En annen perle i Webflow-verktøykassen er det dynamiske innholdsstyringssystemet (CMS). Dette lar deg bygge visuelt drevne layouter med dynamisk innhold, noe som gjør det enklere å administrere og oppdatere nettstedet ditt over tid.

Integrer eksterne verktøy

Og hvis du ønsker å legge til spesifikke markedsføringssnutter eller verktøy, er Webflow den perfekte plattformen. Enten det er Google Analytics, Tags, Facebook Pixel eller andre sporingssnutter, kan du enkelt legge til dem for å få detaljert innsikt i nettstedets ytelse og brukeratferd. I Webflow Marketplace finner man også applikasjoner som HubSpot, Jasper, Unsplash, Typeform, Memberstack, Make m.m., som nå er sømløst integrert i tjenesten.

Les mer om integrasjoner i Webflow

Implementer din egen kode

For de som ønsker å bygge noe unikt, gir Webflow også muligheten til å legge til egendefinert kode. Dette gir deg friheten til å eksperimentere og tilpasse, uten å føle deg begrenset av plattformens rammer.

Konklusjon

Så, hvis du drømmer om å bygge en minneverdig nettside, som er både brukervennlig å administrere og teknisk godt satt opp er Webflow svaret. La Webflow ta seg av det tekniske tunge løftet, slik at du kan fokusere på å skape noe fantastisk.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter