Ups! Skjema fungerer ikke uten cookies 🍪

Vårt kontaktskjema fungerer ikke ettersom du ikke har akseptert våre informasjonskapsler for markedsføring, personlig tilpasning og statistikk.

Du kan alltid bare sende oss en henvendelse på hei@lumeno.no, eventuelt endre dine samtykker til informasjonskapsler.

Hei! 👋🏼 Hva kan vi hjelpe deg med?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no
Alle artikler

11 grunner til at vi digger Webflow

Fagartikkel

Møt Webflow - Den moderne måten å bygge nettsider på

A.I generert bilde med webflow sentralt i et nettverk
Syntes du dette innholdet er interessant?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få lignende artikler rett i innboksen

Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du vår Personvernserklæring.
Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev 🚀
Oops! Noe gikk galt. Forsøk gjerne igjen, eller kontakt oss direkte på hei@lumeno.no

Bygg visuelt, uten kode

Med Webflow kan man bygge visuelt, uten å måtte taste en eneste linje kode. Dette betyr at selv de som ikke snakker flytende HTML, CSS eller Javascript, kan lage nettsider som både ser ut og fungerer som de er skapt av profesjonelle utviklere.

Lag tilpassede interaksjoner og animasjoner

Å gi liv til et nettsted har aldri vært enklere eller mer intuitivt enn med Webflow. Denne plattformen gir deg muligheten til å skape tilpassede interaksjoner og animasjoner som virkelig setter et magisk preg på brukeropplevelsen din.

Design med CMS-innhold

Webflow CMS gir deg makten til å designe med innhold i tankene. Det betyr at du ikke lenger trenger å lage separate layouter for hver enkelt side – CMS lar deg opprette dynamiske maler som tilpasser seg innholdet.

Skreddersydd kode

Hva skjer når man vil gå et skritt lenger og tilpasse nettsiden med skreddersydd kode? Webflow gir deg muligheten til å inkludere egendefinert HTML, CSS og JavaScript direkte i designet ditt. Dette betyr at hvis du har en spesifikk visjon eller funksjon som ikke er dekket av standardverktøyene, kan du enkelt legge til din egen kode for å oppnå akkurat det du vil.

Integrasjonsmuligheter

Webflow har tatt nettutvikling til nye høyder ved å ikke bare tilby et kraftig designverktøy, men også ved å gi brukerne tilgang til et imponerende økosystem av apper og integrasjoner. Denne kombinasjonen gjør Webflow til en førsteklasses plattform for alle som ønsker å lage nettsteder som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer sømløst med andre verktøy og tjenester.

Skapt for samarbeid

Webflow er ikke bare for enkeltpersoner, det er et samarbeidsverktøy som bringer team sammen for å skape noe ekstraordinært. Med funksjoner som delt tilgang til prosjekter, muligheten til å gi tilbakemeldinger direkte i designet og sporingsverktøy for endringer, er det enkelt for teamet å jobbe sammen uansett hvor de befinner seg i verden.

Sømløs migrasjon fra andre plattformer

Å ta spranget og migrere innhold fra en eksisterende plattform til Webflow kan være begynnelsen på en spennende reise mot en mer fleksibel og kreativ digital tilstedeværelse. Med Webflows CSV-importverktøy er det så smertefritt som mulig å bytte fra en annen plattform – og mange ser forbedrede analyser, inkludert SEO-resultater, i løpet av noen uker.

Automatisering av vedlikehold

Når det kommer til å administrere et nettsted, er automatisering, oppdateringer og backups ikke bare funksjoner – de er essensielle byggesteiner for et funksjonelt og sikkert produkt. Webflow leverer på alle disse områdene, som betyr mindre tid brukt på repeterende oppgaver og mer tid på … vel, hva du vil.

Sikkerhet som Prioritet

Webflow tar sikkerhet på alvor. Med gratis SSL-sertifikater som standard sørger Webflow Hosting for at all kommunikasjon mellom nettstedet og besøkende er kryptert og trygg.

Webhosting i verdensklasse - med et klikk

Webflow Hosting gir deg lynrask ytelse, uansett hvor i verden besøkende er. Med et globalt distribuert nettverk av servere, sikrer Webflow at innholdet ditt lastes raskt og sømløst, uavhengig av brukerens geografiske plassering. Dette gir ikke bare en bedre opplevelse for brukerne, men kan også positivt påvirke nettstedets rangering i søkemotorer.

Øk din SEO

I den digitale verden er det å forstå og optimalisere for søkemotorer (SEO) kritisk for å sikre synlighet og suksess. Optimaliser nettstedets SEO-innstillinger med finjusterte kontroller, høyytelses hosting og fleksible innholdsadministrasjonsverktøy – alt uten ekstra plugins.

Starte et prosjekt med oss?

Med sterkt eierskap og pålitelig leveranse, tar Lumeno hånd om en rekke utfordringer – enten det gjelder design, utvikling, branding, eller en kombinasjon av disse områdene.

Prosjekt er ideelt for de med unike utfordringer med middels til høy grad av kompleksitet.

Vi tilbyr også faste avtaler og nettsidepakker ↓

En dekorativ fargerik stjerneEtt dekorativt designelement som viser en dame som ser på en tablet med noen andre typiske grafiske elementer på en nettsideEt dekorativt grafisk element av en sirkel med en limeEtt dekorativt bilde av en mobiltelefon med flotte brukergrensesnitt-elementerDekorativt element som viser frem farger i harmoniEt dekorativt grafisk element som hinter til API-muligheter